Передачі українською мовою виходять у середу з 08:00 до 09:00
Image and video hosting by TinyPic

L'UCRAINA E' AI CONFINI СON L'UNIONE EUROPEA E NON AI CONFINI CON L'EUROPA! 
УКРАЇНА - ЦЕ ЄВРОПА І МЕЖУЄ З ЄС, А НЕ ЗНАХОДИТЬСЯ НА МЕЖІ З ЄВРОПОЮ!










Вівторок, 27.06.2017, 18:12









Вівторок, 27.06.2017, 18:12

ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ
НАВІГАЦІЯ
TICKET online
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
FRIENDS&PARTNERS
СТАТИСТИКА
UniCredit інформує
СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМА
ТРУДОВА МІГРАЦІЯ
НАША КНОПКА

АКТУАЛЬНІ ВІДЕО
Вхід

Головна » Дошка оголошень » В'їзд в Італію та дозвіл на проживання » Візи

Віза (дозвіл), що видається іноземцю для в'їзду на територію Італії
23.06.2010, 17:50

Запит на отримання візи (дозволу) повинен супроводжуватися такими документами:
паспорт/дійсний проїзний документ, 4 фото і, при необхідності, всі документи для того типу візи на яку робиться запит. 

Прибувши до Італії іноземець зобов'язаний повідомити компетентні органи про:

• мету поїздки;
• джерела коштів на дорогу та проживання;
• житлові умови;
Віза видається італійським посольством/консульством у країні походження або постійного проживання іноземця.

Громадяни таких країн як Андорра, Аргентина, Австралія, Бразилія, Бруней, Канада, Чилі, Південній Кореї, Коста-Ріка, Хорватія, Сальвадор, Канада, Гватемала, Гондурас, Гонконг, Ізраїль, Малайзія, Макао, Мексики, Монако, Нікарагуа, Новій Зеландії, Панама, Парагвай, Сінгапур, США, Уругвай, Венесуела не є зобов'язані подавати заяви на видачу віз для перебування в Італії з мотивів туризму, місії, ділових справ, спортивних змагань, якщо їх перебування не перевищує 90 днів. 

1. Шенгенвіза для короткострокового перебування до 90 днів. Дозволяє власникові на коротке перебування транзитом до 90 днів у рамках Шенгенського простору.

2. Візи для тривалого проживання, тип D (внутрішній). Для перебування в країні на тривалий час (більше 90 днів): іноземці повинні завжди мати візу, навіть якщо це країна, яка не вимагає наявності візи для короткострокового перебування. Віза D є дійсна для в'їзду і перебування в Італії понад 90 днів (для одного або декількох заїздів та виїздів) і дозволяє власнику вільно пересуватися по території Шенгенського простору на період, що не перевищує 3 місяців. Здійснення права вільного пересування є можливим лише за умови дії візи.

3. Іноземці, що вже проживають в країнах шенгенської зони і мають на це відповідний дозвіл на проживання, звільняються від віз.

Види віз:
 
Є 20 типів віз: гостьові, бізнесу, медицини, дипломатичних місій, супровід, спортивні змагання, запрошення, самозайнятості, зайнятості, місія, за релігійними ознаками, повторний в'їзд, проживання, возз'єднання сім'ї, для транзиту в аеропортах, наземного транзиту, транспорту, туризму та роботи.

• Тип візи: транзитної пересадки в аеропорту
 
Visa B: транзитна - була скасована після вступу в силу Правил (ЄС) № 265/2010 Європейського Парламенту та Ради Європи від 25 березня 2010 року.
• Visa C: для в'їзду і короткострокового перебування до 90 днів, з 1 або декількома в'їздами.
• Visa D: для в'їзду і проживання на довший час, тривалість якого перевищує 90 днів і надає право для вільного пересування в країнах Шенгенської зони.
 
Додав: Правознавець |
Переглядів: 774

Ми не співпрацюємо з українофобними, расистськими, порнографічними, піратськими та іншими аморальними сайтами. Відповідальність за достовірність фактів, цитат та інших відомостей, у тому числі і малюнків до статтей, у розділі новин, несуть автори публікацій, що містять гіперпосилання на джерело. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на Інформаційне агентство УНІАН, суворо забороняється. При передруку наших матеріалів посилання (для Інтернету - гіперпосилання) на italawguide.at.ua обов’язкове.
Всі права застережено © 2010-2017